Mår lite sämre...

 

 

I början av veckan kände jag mig verkligen stabil, och jag hade inga känningar av varken ångest eller depression. Det är ovant att känna så och att må så bra, för dem senaste 5 åren har jag inte haft några längre perioder som har varit helt depressions och ångestfria.

På grund av att jag mår bättre så har jag börjat trappa ner en av mina mediciner som ger mig biverkningar, men igår pendlade måendet till det sämre igen. Ångesten och den där dödsrädslan och sjukdomsfobin slog till. Idag känner jag mer en ångest över mig själv som människa, en ångest och oro över att jag säger fel saker, kanske sårar människor utan att veta om det och framstår som totalt dum i skallen osv.

Ja, jag hoppas att den här ”dippen” inte beror på att jag trappar ut medicinen, utan att det helt enkelt är en sådan där dipp som jag kan drabbas av ändå. 

Hur mår ni idag?

Kommentarer:

1 Mia:

Stackare 💝
Känner så igen den känslan.
Dagen idag för mig är bättre än vad den var igår.
Jag hoppas du snart mår bättre, fina du.❤️

Svar: Tack fina <3. Hoppas dy har det bra <3.
imittpsyke.blogg.se

2 Annie:

Vad jobbigt med en sån dag .. Känner verkligen igen med, med det du skrev om oförklarlig ångest-att det bara "kommer". Så jobbigt :/
Var rädd om dig<3

Många kramar!

3 Annie:

Sv: Tack så mycket fina du<3
Hoppas din lördag och söndag blir lite bättre! :)

Styrkekramar!

4 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Usch det är så jobbigt när man dippar igen... Hoppas du snart mår bättre igen! <3

5 Siri:

Hej!
Jag och min kursare Kajsa går sista terminen på psykologprogrammet i Lund. Vi söker deltagare till en intervjustudie där vi vill träffa folk som använder en blogg eller ett konto på sociala medier för att skriva om sitt psykiska mående.
När jag letat efter lämpliga bloggar fastnade jag för din, och undrar om detta är något du är intresserad av? I så fall får du gärna maila mig för vidare kontakt.

Kommentera här: