VAD VAR BRA FÖRRA VECKAN?

 
 
 

Jag tänkte summera vad som var bra med förra veckan, (som jag även gjorde förra måndagen, det ska bli ett ståendeinslag i bloggen).

 

Syftet med att summera det som har varit bra under veckan: 

Jag tror att det kan vara bra att hitta saker som är positiva i ens liv, särskilt för mig som kan drabbas av depressiva inslag i mitt mående. När depressionen är som värst får jag lätt en känsla av att allt är ett evigt helvete och att allt alltid har varit ett evigt helvete. Sjukdomen lurar en att tro att allt faktiskt alltid har varit helt över jävligt. Därför tänker jag att det här en är ett bra inslag att ha med i bloggen, som en sorts påminnelse att gå tillbaka till om jag dalar i måendet – för att påminna mig själv om att allt inte alltid har varit ett plågsamt helvete. När depressionen slår till klarar jag inte av övertyga mig själv om det, så att ha det svart på vitt såhär är nog en bra ide.

 

Det som var bra förra veckan:

·         Jag mådde bra nästan hela tiden, jag hade nästan ingen ångest eller depressionskänslor alls.

·         Jag kände mig som en ganska välmående människa.

·         Det var skönt att ha en vilovecka med massa slötittande på tv och ett varmt täcke över sig – vädret var dessutom med mig, som för att skapa lite extra stämning så valde ”vädergudarna” att ge mig snökaos hela veckan. Vad är bättre än att gömma sig under ett täcke och se på tvn när det är snökaos? 

 

Vad har varit bra med din vecka? 

Kommentarer:

1 Lars:

Bra gjort. Ta fram det som varit positivt. Jag kan inte klaga på min vecka, men jag är ju bortskämd med att vistas i min andra hemstad hela vintern nästan. Å här är inte kallt vill jag lova. Jag gillar inte vinter och slask

Svar: Åh det låter härligt med värme också, även om jag gillar snön och vintern. Men kan förstå dem som inte gör det och att det måste vara perfekt att kunna åka ifrån den om man känner så. Hoppas att allt är bra med dig :).
imittpsyke.blogg.se

Kommentera här: