Alkoholen fick mig att hata mig själv

 

 

Igår drack jag som sagt alkohol när vi var en på fest. Trots att jag knappt var berusad så påverkades min hjärna extremt mycket av alkoholen. Alla endorfiner måste ha tagit slut och alkoholen måste ha satt igång en kraftig process av obalans i hjärnan.

När vi kom hem på kvällen fick jag en kraftig panikångest attack, en sådan kraftig att jag i princip bara skrek. Det var länge sen det hände nu. Dessutom fick jag en känsla av extrema skuldkänslor och självförakt, men mitt i alltihopa kunde jag ändå inse att dem här känslorna är TOTALT kemiska. Att det som jag kännde saknar totalt logik och är KRAFTIGT överdrivna känslor, men dem är ändå så otroligt plågsamma och jobbiga.

Jag fick något som jag skulle vilja likna vid ett tortyrliknande dåligt samvete för att jag lämnade festen för att gå hem till hunden för att rasta honom och sedan blev klockan för mycket för att möta upp dem andra på krogen som vi hade lovat.

 Där och då kände jag mig som en vidrig människa, som hade lovat dem att komma tillbaka och följa med ut på krogen efter att jag hade promenerat med hunden. I mina tankar hade jag genom att ”svika mitt löfte” förstört ännu fler vänskapsrelationer genom att vara en sådan där USEL och oengagerad vän som jag alltid är. 

 

 

Kommentera här: